Faimosul Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius concertează şi pentru românii din Noua Zeelandă

Eveniment în comunităţile româneşti
Imprimare PDF


Faimosul Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius concertează şi pentru românii din Noua Zeelandă În această toamnă va avea loc, în Auckland, Noua Zeelandă, cel mai important eveniment din istoria micuţei comunităţi româneşti. ICR Bucureşti sprijină participarea violonistului Alexandru Tomescu cu vioara Stardivarius la un recital extraordinar, “Paganini, înger sau demon”, ce va avea loc pe data de 13 Noiembrie 2011, începând cu orele 19.00, la Auckland Town Hall, Chamber Concert. Organizatorii evenimentului sunt ICR Bucureşti în parteneriat cu editorii Revistei Pagini Româneşti în Noua Zeelandă.

 


„Alexandru va cânta pe celebra vioara Stradivarius Elder-Voicu, veche de 309 ani, deci acesta este momentul de a invita cât mai multi prieteni straini la un concert care le va fixa în memorie o imagine exceptionala asupra artistilor români si României, în general” ne scrie cu entuziasm Cristi Dumitrache, editorul Pagini Românesti..     
Concertul va fi sustinut, pe întreaga sa durata de o prezentare multimedia în high definition, care însoteste acest spectacol peste tot în lume. Dupa concert, participantii vor avea ocazia sa  se întâlneasca cu protagonistii acestui spectacol, Alexandru si vioara sa. Tot în cadrul acestei vizite, Alexandru va participa la un masterclass pentru studentii kiwi de la cea mai prestigioasa scoala de stat din Noua Zeelanda, Auckland - Grammar School.

 

Cei interesati îsi pot procura biletele de pe internet accesând http://www.the-edge.co.nz sau www.buytickets.co.nz, sau scriindu-ne la adresa de email a revistei Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .nzAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Exista preturi speciale pentru copii de peste 10 ani, studenti si seniori, dar si pentru grupuri de 10 adulti (*The Edge aplica taxe de rezervare).
Echipa Pagini Romanesti in Noua Zeelanda: Adina si Cristi Dumitrache si Serban Tudorache